Kevennä askeleitasi

Julkaistu 02.05.24



Jalkasi ovat kaksikko, jotka tukevat sinua väsymättä joka päivä. Tosiasia on, että jalkasi eivät vain nauti säännöllisestä huomiosta ja hemmottelusta, vaan koko hyvinvointisi hyötyy siitä, että pidät hyvää huolta jaloistasi.


Panosta jalkojen hoitoon.

Oletko enemmän "jalkojenhoito: se on tehtävä" -ihminen vai "jalkojenhoito: rakastan sitä" -ihminen? Tämä artikkeli tarjoaa sinulle mahdollisuuden tulla jälkimmäiseksi – jos et vielä ole, niin se on.


Terveet jalat ovat kauniit jalat.

Tiesitkö? Jalkojen ihossa on vähemmän talirauhasia kuin muissa kehon osissa, ja siksi se kuivuu helpommin. Jos halkeamia ilmaantuu, tämä ei ole vain kosmeettinen ongelma, vaan myös kehotus eri taudinaiheuttajille päästä kehoon ihosi kautta. Pitämällä hyvää huolta jaloistasi autat vakauttamaan ihon luonnollista suojakerrosta ja tarjoamaan jaloillesi tehokkaamman suojamekanismin. Onnelliset, terveet jalat vaativat rakkautta ja huomiota. Tässä on muutamia helppoja tapoja priorisoida jalkojasi itsehoidon avulla.


Mitä voit tehdä: tee itsellesi jalkahoito.

Jalkojen hoito voi olla muutakin kuin vain kynsien leikkaamista. Mitä jos kokeilisit näitä kolmea vaihetta?

Vaihe 1: poista kovettunut iho

Ehjä iho on hyödyllinen suojakerros, jota ei todellakaan pitäisi poistaa. Voit kuitenkin poistaa ylimääräisen kovan ihon varovasti hohkakivi- tai jalkaraspin avulla kaikkialta, missä se häiritsee sinua tai alkaa halkeilla. Paras ratkaisu kuivalle iholle.

Vaihe 2: huolehdi kynsistäsi

Nyt on aika kiinnittää huomiosi varpaankynsiin: pidä ne lyhyinä niin, että kynnen kärki päättyy varpaan kärkeen. Paras aika leikata kynnet on jalkojen pesun jälkeen. Voit myös työntää kynsinauhoja kevyesti taaksepäin kylvyn jälkeen ja lisätä sitten hieman Kynsiöljyä.

Vaihe 3: kosteuta jalkojasi

Lopuksi voit levittää kosteuttavaa Jalkavoidetta jaloillesi ja hieroa niitä hieman. Vinkki yöaikaan: levitä kosteuttavaa jalkavoidetta jalkoihin, laita jalkaan sukat jalkanaamion luomiseksi ja pidä ne päällä koko yön.


Tee oma jalkakylpy: kylpylähoito mukavasti omassa kodissasi.

Lisää jalkakylvyistä. Jalkakylpy ei ole vain loistava tapa käynnistää jalkahoitorutiinisi; se on myös mahdollisuus löytää sisäinen rauha ja laittaa kevät takaisin askeleesi. Jalkakylvyn tekemiseen tarvitset yksinkertaisesti kulhon, joka on riittävän suuri, jotta voit laittaa molemmat jalat mukavasti veteen. Sitten tietysti vettä (noin 37 astetta – upota toinen jalka ensin nähdäksesi, sopiiko lämpötila sinulle) ja kylpyöljyä. Etsi sitten mukava istumapaikka, pyyhe kuivaukseen ja ehkä peitto polvillesi.

Vinkki 1: jalkakylpy, joka lämmittää sinua läpikotaisin.

Jos tunnet olosi hieman kylmäksi tullessasi kotiin, jalkakylpy voi pian lämmittää. Kylpytuotteet, kuten Jalokuusi kylpyöljy, on suunniteltu erityisesti kylmempään vuodenaikaan. Tässä kylvyssä tuoksuva kuusen eteerinen öljy tehostaa verenkiertoa ja puhdistaa poskionteloitasi.

Vinkki 2: jalkakylpy virkistää aktiivisia jalkoja.

Jalkakylpy virkistää aktiivisia jalkoja. Jos jalkasi hikoilevat lämpiminä päivinä, urheilun jälkeen tai vaihdevuosien aikana, olet iloinen virkistävästä jalkakylvystä. Salvia kylpyöljy on täydellinen lisä jalkahoitorutiiniisi. Sen jälkeen käytä Jalkavoidetta ja jalkasi ovat raikkaat ja hemmotellut kaikin puolin.


Miksi paljain jaloin käveleminen on jalkahoitoa.

Jalkasi rakastavat olla vapaat. Anna niiden olla niin usein kuin voit. Paljain jaloin liikkuminen stimuloi ja vahvistaa jalkojasi, antaa niiden hengittää ja tehostaa verenkiertoa. Tulet erityisesti arvostamaan, kuinka hyvä on olla paljain jaloin päivän jälkeen tiukissa kävelykengissä tai illan korkokengissä.


Tuntuvatko jalat edelleen väsyneiltä?

Jalkasi sanovat sen äänekkäästi ja selkeästi, kun sinun täytyy hidastaa vauhtia. Laita ne esille, hemmottele niitä ja näytä niille heidän ansaitsemansa huolenpito ja huomio 100 % luonnollisilla erittäin ravitsevilla tuotteilla. Hyvinvointi alkaa, kuten nyt tiedät, jaloistasi.


Tutustu 100 % luonnolliseen jalkahoitorutiinisi.

Vuodesta 1967 lähtien Dr. Hauschka on kehittänyt tuotteita, jotka välittävät sinusta päästä varpaisiin. Ne antavat ihollesi sen tarvitsemaa tehoa, tukevat sen päivittäisiä toimintoja ja palauttavat sen luonnollisen tasapainon. Kaikki tuotteet ovat 100 % luonnollisia ja sertifioituja. Tutustu kosteuttavaan Jalkavoiteeseen, Kynsiöljyyn, Jalkavirkisteeseen sekä kylpyöljyihimme ja vartaloöljyihimme täydentämään ravitseva jalkojenhoitorutiinisi.

Artikkelin tuotteet
Vahvistava hoitoöljy kynsille Vahvistaa kynsiä Hoitaa kynsinauhoja
22.56€
Virkistää väsyneitä jalkoja Päivittäiseen käyttöön Imeytyy nopeasti
18.45€
Rauhoittava kylpyöljy Avaa hengitysteitä Tehostaa pintaverenkiertoa
19.46€
Tasapainottava kylpyöljy Lämmittää kehoa Virkistää jalkoja
26.80€
Elvyttää verenkiertoa jaloissa Helpottaa turvotusta Virkistää jalkoja
25.66€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...