Punaseetrituotteet tarjoavat luonnollista suojaa vaatekoita ja muita hyönteisiä vastaan

Julkaistu 18.09.24

Punaseetri eli kynäkataja (Juniperus virginiana) on havupuulaji, jota esiintyy luonnossa laajalla alueella Pohjois-Amerikassa. Laji ei ole uhanalainen, ja sitä nykyään myös viljellään sen erityisominaisuuksien vuoksi. Puun sisältämät aromaattiset yhdisteet antavat sille raikkaan, miellyttävän ja hienovaraisen ominaistuoksun, joka toimii tehokkaana hyönteisten karkottajana. Punaseetrituotteiden käytöllä luonnollisena torjunta-aineena on pitkä historia. Nykyään niitä käytetään erityisesti koiperhosten luonnonmukaiseen karkottamiseen.

Hyönteisten karkottajana punaseetri käytetään öljy- ja puupalamuodoissa. Öljy käytetään vedellä laimennettuna kaappien ja muiden pintojen puhdistukseen ja sellaisenaan sivelemällä sitä ongelmakohtiin (kaappien nurkat, saumat, listat ym). Öljyllä myös vahvistetaan punaseetripalatuotteiden tuoksua ja tehoa.

Punaseetripuutuotteita on saatavana renkaiden, palikoiden, pallojen, lastujen ja ripustimien muodossa. Puutuotteet sijoitetaan kaappeihin tuomaan koiperhosia karkottavaa ja vaatteita raikastavaa tuoksua. Vanhojen puupalojen tehoa voimistetaan hieromalla puun pintaa hiekkapaperilla ja laittamalla päälle muutama tippa punaseetriöljyä. Jotta punaseetrin ominaisuudet saataisiin parhaiten esiin, tulee vaatteet ja säilytystilat puhdistaa huolellisesti ennen seetrituotteiden käyttöönottoa.

Punaseetri on luonnollinen, ympäristöystävällinen ja turvallinen vaihtoehto teollisille hyönteismyrkyille.

Tutustu punaseetrituotteisiin ja Redeckerin valikoimaan täällä.

Artikkelin tuotteet
Kodin tiloihin Kaappeihin Turvallinen
12.10€
Kodin tiloihin Myrkytön Lemmikkitalouksiin
9.05€
BEST SELLER
Helppokäyttöinen Turvallinen Myrkytön
12.10€
BEST SELLER
Henkarin koukkuun Vaatteiden suojaksi Kodin tiloihin
12.10€
BEST SELLER
Monipuolinen Raikas Lisää kodin pinnoille
14.10€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...