Syksyinen ihonhoito: Pidä ihosi terveenä ja säteilevänä viileänä vuodenaikana

Julkaistu 07.10.24


Syksyllä ihosi tarvitsee erityistä hoitoa kestääkseen viileän ilman ja kuivan lämmitetyn ilman haasteita. Ota selvää, kuinka voit valmistella ihosi optimaalisesti viileää vuodenaikaa varten ja pitää sen terveenä ja säteilevänä.


Iho syksyllä

Syksy ei tuo vain kylmempiä lämpötiloja, vaan myös tuo ihollesi uusia haasteita. Kuiva lämmitysilma ja tuuli voivat nopeasti kuivattaa ihoa ja aiheuttaa kiristyksen tunteita. Nyt on erityisen tärkeää mukauttaa hoitorutiini ihosi muuttuviin tarpeisiin, jotta se pysyy joustavana ja terveenä.


Syksyn haasteita iholle

Vuodenaikojen vaihtuessa iho muuttuu. Kylmä ilma ulkona ja kuiva lämmin ilma sisällä poistavat kosteuden iholta. Tämä johtaa kuiviin, karkeisiin laikkuihin, kireyden tunteeseen tai sameaan ihonväriin. Ihon luonnollinen suoja voi myös heiketä, jolloin se on herkempi ärsytykselle. Syksyllä ihosi tarvitsee erityistä hoitoa kestääkseen näitä rasituksia.


Oikea lähestymistapa syyshoitoon

Syksyn hoidon ykkönen on kosteus. Kevyemmät hoitotuotteet riittävät usein kesällä, mutta nyt kannattaa valita rikkaammat koostumukset. Intensiivisesti kosteuttavat ja ihosuojaa vahvistavat tuotteet ovat erityisen ihanteellisia. Varmista, että hoitosi sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten kasviöljyjä, jotka ravitsevat ihoa optimaalisesti ja suojaa sitä kuivumiselta.

Aloe vera voi tarjota ihollesi lisää kosteutta ja rauhoittavaa vaikutusta. Seerumit ja tiivisteet, kuten Hydro repair gel ovat myös ihanteellisia antamaan iholle lisäkosteutta. Age protect toner -kasvovesi valmistelee ihoa ja tekee siitä optimaalisen muiden hoitoaineiden imeytymiselle, kun taas Extra rich beauty elixir -kasvoöljy tarjoaa intensiivisiä ravintoaineita.


Usein kysyttyjä kysymyksiä syksyn ihonhoidosta

Miksi ihoni kuivuu syksyllä?

Syksyllä iho menettää enemmän kosteutta kylmän ulkoilman ja kuivan lämmitetyn ilman jatkuvan vaihtelun vuoksi. Tämä kosteuden menetys heikentää ihon suojakerrosta ja saa ihon kuivemmaksi ja herkemmäksi.

Kuinka usein minun tulee hoitaa ihoani syksyllä?

Syksyllä on parasta hoitaa ihoasi aamulla ja illalla. Varo pesemästä ihoa liian usein, sillä liian usein tehtävä pesu voi heikentää ihon luonnollista suojakerrosta. Hellävaraiset puhdistustuotteet, kuten Cleansing emulsion -puhdistusemulsio auttaa puhdistamaan ihon hellävaraisesti kuivattamatta sitä.


Luonnolliset ainesosat syyshoitoon

Luonnolliset ainesosat ovat erityisen arvokkaita ihonhoidossa syksyllä, koska ne tarjoavat iholle hellävaraisesti kosteutta ja ravinteita. Aloe vera on todellinen kosteutta lisäävä aine, jolla on myös tulehdusta ehkäiseviä ja rauhoittavia vaikutuksia. Kasviöljyt, kuten argan-, manteli- tai jojobaöljy, auttavat ravitsemaan ihoa ja vahvistamaan sen suojakerrosta. Nämä ainesosat eivät ainoastaan anna ihollesi arvokkaita ravintoaineita, vaan tukevat myös uusiutumisprosessia, mikä on erityisen tärkeää syksyllä. Santaverden hoitosarjasta löydät myös Aloe vera -geelin, joka kosteuttaa ihoasi puhdistuksen jälkeen ja valmistelee sen optimaalisesti tulevia hoitovaiheita varten.


Santaverde-tuotesarja syyshoitoon

Santaverden tuotevalikoimasta löydät oikean hoidon viileään vuodenaikaan. Erityisen rikkaat voiteet, kuten Cream rich kosteuttavat tehokkaasti ja vahvistavat ihon suojakerrosta. Extra rich beauty elixir -kasvoöljyä voidaan käyttää ylimääräisenä tehohoitona - se ravitsee ihoa ja antaa sille terveen hehkun. Täydennä hoitorutiiniasi Age protect -seerumilla, joka suojaa ympäristön saasteilta antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta. Tiedätkö jo Mix & Match -periaatteen? Santaverden ihonhoitotuotteita on helppo sekoittaa ja yhdistellä. Tämä tarkoittaa, että saat ihonhoitokokemuksen, joka on räätälöity yksilöllisesti sinun ja ihosi tarpeiden mukaan. Tämä tarkoittaa, että ihosi pysyy optimaalisesti hoidettuna myös viileänä vuodenaikana.


Syksyinen hoitorutiini eri ihotyypeille

Ihotyypistäsi riippuen ihosi tarvitsee erilaista hoitoa. Kuiva iho tarvitsee paljon kosteutta syksyllä, joten Cream rich on täydellinen valinta. Sekaiho hyötyy tasapainoisesta hoidosta, kuten Cream medium -voiteesta. Aloe vera -geeliä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille parantamaan kosteuden saantia. Herkälle iholle suosittelemme Extra rich beauty elixir -kasvoöljyn käyttöä rauhoittamaan ja ravitsemaan ihoa intensiivisesti. Kaikki ihotyypit hyötyvät hellävaraisesta kuorinnasta, kuten Entsyymi kuorintapuuterista, joka poistaa kuolleet ihosolut ja stimuloi solujen uusiutumista.


Syksyllä ravintoa ja ihonhoitoa

Ei vain ulkoinen hoito, vaan myös ravitsemus on tärkeä rooli ihosi terveydelle. Syksyllä kannattaa lisätä omega-3-pitoisten ruokien saantia. Syö ruokia, kuten pähkinöitä, avokadoa ja lohta, jotka vahvistavat ihoa sisältäpäin. Yhtä tärkeää on juoda riittävästi vettä, jotta iho säilyttää kosteutensa. Vitamiinia sisältävät ruoat, kuten marjat, porkkanat ja vihreät lehtivihannekset, tukevat myös uusiutumista ja takaavat terveen hehkun. Yhdistä tämä ruokavalio kosteuttavien tuotteiden, kuten Aloe vera -geelin tai Hydro repair -geelin, säännölliseen käyttöön hoitaaksesi ihoasi optimaalisesti.


Miksi laadukkaaseen syysihonhoitoon kannattaa sijoittaa

Syksy tuo ihollesi monia haasteita, mutta oikealla hoidolla se pysyy terveenä, säteilevänä ja kimmoisana. Santaverden hoitotuotteet tarjoavat laajan valikoiman luonnollisia, kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita, jotka on räätälöity ihosi tarpeiden mukaan viileänä vuodenaikana. Nämä tuotteet vahvistavat ihon suojakerrosta, kosteuttavat ja suojaavat ihoasi ulkoisilta vaikutuksilta. Investoi sesongin hoitorutiiniin ja nauti säteilevästä, terveestä ihosta, vaikka lämpötila laskee.

Artikkelin tuotteet
-25 %
Tarjoaa välitöntä kosteutta Rauhoittaa ihoa Päivä- ja yökäyttöön
27.30€ 36.40€
-25 %
Intensiivisesti ravitseva Vahvistaa ihon elastisuutta Suojaa ihoa
31.80€ 42.41€
-25 %
Puhdistaa hellävaraisesti Jättää ihon pehmeäksi Suloinen aprikoosin tuoksu
15.86€ 21.15€
-25 %
Uudistaa ihon lipidirakennetta Ravitsee intensiivisesti Hajusteeton
23.84€ 31.79€
-25 %
Aktivoi solujen uusiutumista Korjaa pigmenttimuutoksia Syväkosteuttaa
43.77€ 58.36€
-25 %
Aktivoi ihon uusiutumista Tasapainottaa ihoa Hajusteeton
23.84€ 31.79€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...